Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meepraatavond duurzaamheid

Inwoners bij café-restaurant de Zwaan om te praten over een autoluw centrum
Foto: Ons Son en Breugel
Wilt u meepraten over het thema duurzaamheid? Kom dan op woensdag 27 maart 2024 van 19:00 tot 21:00 uur naar Café-Restaurant De Zwaan.

Gemeente Son en Breugel deelt tijdens deze avond in een korte presentatie wat zij doen op het gebied van duurzaamheid en wat er de komende jaren op ons afkomt. Zo zijn ze met de inwoners in ’t Zand bezig met het eerste plan om aardgasvrij te worden, zijn ze met bedrijven op Ekkersrijt reststromen van grondstoffen in beeld aan het brengen, plaatsen ze mezenkasten in de wijk en ondersteunen ze lokale initiatieven zoals SonEnergie en de autoloze schooldag.

Duurzaamheid komt terug in veel van het beleid, onze uitvoering en regelingen. Ze hebben in kaart gebracht wat Ze al doen en waar nog kansen liggen. De komende tijd willen ze dit omzetten naar een keuzes voor de komende jaren. Dit doen ze door invulling te geven aan de volgende vijf pijlers:

  • Circulariteit.
  • Energie (energiebesparing)
  • Klimaatadaptatie
  • Biodiversiteit
  • Gezonde leefomgeving

Aanmelden is niet nodig maar waarderen we wel. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar duurzaam@sonenbreugel.nl.


Meer informatie

Wanneer: 27 maart 2024
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur
Waar: café restaurant de Zwaan
Kaart wordt geladen...