Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ondernemersavond 2023

De tent tijdens de Ondernemersavond 2019
Foto: Ons Son en Breugel

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert de Lionsclub Son en Breugel weer de feestelijke Ondernemersavond Son en Breugel. Tijdens deze avond rijken ze traditiegetrouw de titels van de “Ondernemers en Starter van het Jaar 2023” uit.

Om ook dit jaar tot deze titels te komen, nodigen de Lions iedereen van harte uit om zijn of haar gewenste Ondernemer of Starter van het Jaar te nomineren. Dat kan heel eenvoudig via de website www.ondernemervhjaar .

Tot 7 april 2023 kun je een ondernemer voordragen. Je hoeft zelf geen inwoner of ondernemer te zijn uit Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming die je voordraagt kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het jaarthema van toepassing is. Het maakt niet uit of de onderneming een Business-to-Business- of een Business-to-Consumer-onderneming is en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend.

Ondernemen met de juiste toon

Voor de toekenning van de titels kiezen de Lions elk jaar een thema. Voor de Ondernemersavond 2023 is dat thema: “Ondernemen met de juiste toon”.

Ondernemen is klanten bedienen. Je moet de gunfactor zien te krijgen Hierbij is klantgerichtheid van groot belang en gebaseerd op een duidelijke (langetermijn) visie. Het is het antwoord op de vraag hoe een onderneming het beste kan inspelen op de behoeften van klanten. Een hoge mate van klantgerichtheid bereik je door constant de wensen van klanten centraal te stellen en vanuit de klant te denken om uiteindelijk een succesvol resultaat voor de onderneming te bereiken.

In het verlengde daarvan is ondernemen ook produceren en/of diensten aanbieden. Aspecten als kwaliteit, innovatie en duurzaamheid nemen daarbij een centrale rol in. Voor de Ondernemer van het jaar 2023 zijn de Lions op zoek naar de ondernemer voor wie kan “ondernemen met de juiste toon”.

Nomineren

Is zo iemand jouw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heb je een kansrijke ondernemer als klant, of ben je zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in.

Geef daarbij vooral aan waarom de ondernemer volgens jou past bij het thema “Ondernemen met de juiste toon” en de titel ook daadwerkelijk verdient. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De feestelijke uitreiking vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 tijdens de feestelijke Ondernemersavond.

De vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel”, “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” en “Starter van het Jaar Son en Breugel”.

Ook een ondernemer nomineren voor de titel van Ondernemer of Starter van het Jaar 2023? Ga dan voor vrijdag 7 april naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op de knop “Nomineer Hier”.


Meer informatie

Wanneer: 17 juni 2023
Tijd: 18:00 tot 23:30 uur
Waar: café restaurant de Zwaan
Kaart wordt geladen...