Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plein Public: Red River Landing

Red River Landing bij Plein Public
Foto: Red River Landing (aangeleverd)

Na het optreden van vorige maand met soulband Solid Soul is de toon weer gezet voor Plein Public. Dat vraagt om een vervolg. De vrijwilligers van Plein Public presenteren met trots ‘Red River Landing‘, dat op 16 april op de agenda staat.

Red River Landing speelt sinds 2019 eigen werk in het genre Southern Rock, een muziekstijl die ontstaan is in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten. Ze spelen dit met een vleugje blues, country en funk. Muziek met een verhaal. Reken op een avond met een stevige beat en een meeslepende gitaarsolo, maar ook mooie serieuze nummers staan op hun repertoire.

Voor deze avond wordt de Loods van de Boerderij weer ingericht als een sfeervolle concertzaal. In De Deel, het bargedeelte, kan ondertussen een drankje besteld worden en kan het optreden gevolgd worden op een scherm. Ook daar is het door het vrijwillige barpersoneel goed toeven.

Zoals bekend brengt Plein Public een gevarieerd programma, laagdrempelig door gratis toegang. Kom kennis maken met deze muziek, iedereen is welkom. De zaal is om 20:30 uur open. Het optreden bestaat uit twee delen. In de pauze wordt rondgegaan met de pet, waarin u een vrijwillige donatie mag doen.


Meer informatie

Wanneer: 16 april 2022
Tijd: 20:30 tot 23:00 uur
Waar: de Boerderij
Kaart wordt geladen...