Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinsenwissel 2022

Adjudant en prins van carnavalsvereniging de Krutjesrapers
Foto: Ons Son en Breugel

Carnavalsvereniging de Krutjesrapers was genoodzaakt om het 11-11 bal niet door te laten gaan, maar in plaats daarvan organiseren zij een Prinsenwissel.

Op zondag 28 november 2021 vanaf 14:00 uur zal tijdens een gevarieerd middagprogramma in de grote zaal van café-restaurant De Zwaan afscheid worden genomen van prins Bas Coensen en zullen zij de nieuwe prins carnaval voor 2022 gaan onthullen.
De corona maatregelen die nu gelden staan het toe dat deze onthulling kan plaats vinden met verplichte en geplaceerde zitplaatsen en met toegang door een geldig corona toegangsbewijs (QR code) in combinatie met jouw ID. Omdat er helaas maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar is, heeft de Krutjesrapers er voor gekozen om toegang verder te regelen met kaartverkoop aan leden.
Leden van de vereniging krijgen de mogelijkheid om kaarten voor de prinsenwissel te kopen vanaf zaterdag 20 november 2021 om 10:00 uur via de website www.dekrutjesrapers.nl. Zolang de voorraad strekt kunt u maximaal twee kaarten per lid kopen. Kaarten kosten 11,00 euro per stuk en zijn inclusief een worstenbroodje, een kopje erwtensoep en een paar optredens.

Meer informatie

Wanneer: 28 november 2021
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur
Waar: café restaurant de Zwaan
Kaart wordt geladen...