Search
Close this search box.

Superkienen in het Vestzak – 19 december 2021

Kienkaart en fiches bij het kienen
Foto: Hamonie PHEV

De wekelijkse kienbijeenkomsten worden gehouden op de zondagavond in het Vestzak aan de Kerkstraat 2 in Son en Breugel.

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is de vaste kienmaster.

Aanvang en sluiting

Er wordt gekiend in de grote Theaterzaal en de foyerruimte. Het Vestzaktheater is geopend vanaf 18:30 uur. De hal is al eerder geopend. Het kienen, begint om 19:30 uur precies en om 20:30 uur is er een pauze. In de pauze zijn diverse snacks te verkrijgen aan de bar en worden er ook weer jackpotkaarten en de kleine gelukskaartjes verkocht. Men kan ook kienkaarten ruilen en/of bijkopen. De kienavonden zijn om circa 22:15 uur afgelopen. Bij de Superkienavonden kan dit uitlopen tot circa 22:30 uur.

Gast van de week

Elke deelnemer ontvangt een lotnummer bij binnenkomst. Vooraf aan het kienen wordt er een lotnummer getrokken. De winnaar is dan de Gast van de week en ontvangt een kienkaart van zes, een jackpotkaart van 6, drie consumptiebonnen, een snack naar keuze en tot slot een leuk cadeautje.

Geluksgetal

Na de Gast van de week wordt het nummer voor het ‘Geluksgetal’ bekendgemaakt. Wanneer kien valt op het ‘Geluksgetal’ (dus dit is het laatste nummer), dan krijgt deze persoon de kienprijs en de volledige inhoud van de ‘Gelukspot’. Deze ‘Gelukspot’ wordt wekelijks verhoogd met 25 euro indien het ‘Geluksgetal’ niet valt.

Heeft men ‘kien’ dan moet men dit duidelijk kenbaar maken door ‘kien’ te roepen en de hand op te steken, zodat de kienmaster het spel kan stilleggen. De assistent komt de kienkaart ophalen, de kaart wordt gecontroleerd en de prijs wordt vervolgens uitgereikt. Bij het uitreiken van de prijzen die gevallen zijn op een volle kaart, krijgen degene die direct naast de winnaar zitten, zowel links als rechts, een aardige attentie.


Meer informatie

Wanneer: 19 december 2021
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur
Waar: het Vestzak
Kaart wordt geladen...