Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw Aktief: Son Swingt

Band die jazzmuziek speelt
Foto: Pexels CC0

 

Maandagavond 31 oktober organiseert Vrouw Aktief Son Swingt, een swingende avond bij La Sonnerie met als thema ‘Let’s Dance’. Introducés zijn welkom.

Na ontvangst met koffie en wat lekkers erbij, starten we de muziek en openen we de avond met enkele rock ’n roll dansoptredens. Aansluitend worden we mee terug genomen naar het jaar 1900 en laten zij je aan de hand van filmfragmenten zien hoe het dansen zich in de vorige eeuw ontwikkeld heeft. Veel coryfeeën waaronder Fred Astaire en Gene Kelly komen in deze presentatie voorbij. Na een korte pauze gaan de voetjes weer van de vloer; en wanneer je daar zin in heeft kun je natuurlijk ook een dansje wagen.

Voor dit alles hebben zij ‘Dance Company Mess Around’ aangetrokken. De dansparen van ‘Dance Company Mess Around’ vinden het leuk om de meest populaire dansstijlen uit de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw te laten zien en mensen daarvoor te interesseren. Regelmatig worden ze uitgenodigd om themafeesten op te luisteren of mede vorm te geven aan theatervoorstellingen, bij optredens van artiesten of opnames van videoclips. Met hun ‘Fifties en Sixties Party’s’ zijn ze met grote regelmaat te gast in verzorgingsinstellingen in Oost Brabant en Noord Limburg.

Met ruisende petticoats, glimmende vetkuiven en muziek uit de jaren ’50 en ’60 nemen zij je deze avond mee terug in de tijd.

  • Aanvang 19:30 uur
  • Zaal open 19:15 uur
  • Vrouw Aktief leden: gratis – bijdrage 1,00 euro voor koffie of thee
  • Introducés 2,50 euro inclusief koffie of thee

Deze avond wordt gesponsord door The Boogie Academy uit Geldrop. De dansschool voor alle leeftijden, van vlotte twintigers tot kwieke zeventigers, waar je op een leuke en begrijpelijke manier les krijgt in dansen op verschillende vormen van Rock & Roll muziek.

Flyer Vrouw Actief Son Swingt


Meer informatie

Wanneer: 31 oktober 2022
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur
Waar: hotel La Sonnerie
Kaart wordt geladen...