Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wijkbijeenkomst ‘t Zand aardgasvrij

Gasfornuis die nog niet aardgasvrij is.
Foto: Kwon Junho CC0

Uiterlijk in 2050 moeten in Nederland alle huizen van het aardgas af zijn. In de meeste huishoudens is aardgas nu nog een vanzelfsprekende keuze voor verwarmen en koken. Maar daar komt verandering in. Niet in een keer, maar stap voor stap.

We gaan dit samen doen, met iedereen in onze gemeente. De inwoners van de wijk ‘t Zand hebben wij als één van de eersten benaderd om samen met ons een plan te maken om aardgasvrij te worden. De opgedane kennis en ervaring vanuit deze wijk gebruiken we om ook in de andere wijken aan de slag te gaan om aardgasvrij te worden.

Iedereen is erbij gebaat dat de overstap efficiënt gebeurt, op het juiste moment. Dat kunnen we doen door samen te werken en gebruik te maken van elkaars kennis en ervaringen. Om hiermee te starten organiseren we een bijeenkomst op 31 januari 2023 in het dorpshuis.

  • 19.00 – 20.00 uur: inloop voor vragen aan de gemeente en Het Energiebureau en het Energieloket. Ook inwoners uit de rest van
    Son en Breugel zijn welkom.
  • 20.00 – 21.00 uur: plenair gedeelte specifiek voor inwoners van ’t Zand.

Woon je niet in ’t Zand? Dan kun je natuurlijk ook al aan de slag met energie besparen en verduurzamen. Voor informatie en advies kun je terecht bij het digitale energieloket. Kijk op https://regionaalenergieloket.nl/son-en-breugel.


Meer informatie

Wanneer: 31 januari 2023
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur
Waar: Dorpshuis
Kaart wordt geladen...