Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomerspektakel 2022

Twee kinderen springen door een opblaasbare hindernisbaan tijdens het zomerspektakel
Foto: Ons Son en Breugel

 

Dit jaar kan en mag er weer als vanouds het jaarlijkse zomerspektakel worden georganiseerd door jongerencentrum Oase op het Oranjeveld.

Op zaterdag 16 juli wordt op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan een gezellige dag georganiseerd voor de kinderen tot en met groep 4 in de ochtend van 10:00 tot 13:00 uur. In de middag van 14:00 tot 16:00 uur is het de beurt aan de kinderen van groep 5 tot en met groep 8.

In de ochtend kun je deelnemen aan knutsel activiteiten, jezelf laten schminken, nagels versieren, zijn er oudhollandse spellen en over hele terrein staan luchtkussens opgesteld die gebruikt mogen worden. Hiervoor hoef je jezelf niet op te geven, je bent altijd welkom. Wel onder begeleiding van een ouder/oppas.

Stel zelf je eigen team samen en neem het ’s middags tegen elkaar op. Je maakt een team van vier tot zeven kinderen. Je team hoeft niet te bestaan uit klasgenoten maar mag ook een willekeurige groep zijn (bijvoorbeeld voetbal of hockey). Lukt het je niet om een groepje samen te stellen, is het misschien fijn als ouders hierin meedenken. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Het middag programma van het zomerspektakel begint om 14:00 uur en loopt door tot ongeveer 16:00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je team opgeven via zomerspektakel@jc-oase.nl. Geef hierbij aan wie je teammascotte is en de naam van je groep. Je komt toch ook gezellig spelletjes doen.

Flyer Zomerspektakel 2022


Meer informatie

Wanneer: 16 juli 2022
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Waar: Oranjeveld
Kaart wordt geladen...