Search
Close this search box.

Huis van de Week: Jasmijnstraat 9

Foto: Ons Son en Breugel

Deze week in de spotlight, een starterswoning uit 1960 met uitgebouwde doorzon woonkamer, drie slaapkamers en zolder gelegen in een rustige woonstraat.

  • Vraagprijs: 200.000 euro k.k.

Begane grond

Bij binnenkomst kom je in de hal, waar toegang is tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping, verdiepte trapkast met meterkast en woonkamer. Het prachtig afgewerkte toilet is voorzien van een wandcloset.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouw, wat zorgt voor een ruime zit- en eethoek. De afwerking van het plafon en de wanden is strak door het stucwerk, wat een frisse en moderne uitstraling geeft.

927_1080

Direct aan de woonkamer is de semi-open keuken die geheel vernieuwd is in 2010. De keuken heeft een wandopstelling met kunststof werkblad, een ingebouwde vaatwasser en combi-oven, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. De grote Amerikaanse koelkast kan in overleg overgenomen worden. In de keuken bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.

937_1080

Eerste verdieping

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De twee grote slaapkamers hebben een spachtelputz afwerking op de wanden en je voeten worden iedere ochtend getrakteerd op een heerlijke vloerbedekking. De kleine slaapkamer heeft afwerking van stucwerk en lambrisering. Er is een laminaatvloer aanwezig. Één slaapkamer aan de achterzijde van het huis is voorzien van rolluiken.

941_1080

Tweede verdieping

De tweede verdieping is toegankelijk met een vlizotrap. Op deze etage vinden we de cv-combiketel. Deze verdieping is perfect te gebruiken als opslagruimte.

Tuin

De tuin van 91m2 is de blikvanger van het huis. De tuin is in 2013 volledig opnieuw aangelegd met een gazon, bestrating en borders. Ook is er een overkapping aangebracht in 2014 die gemakkelijk naar eigen smaak gemaakt kan worden door de natuurlijke afwerking. Ideaal om in de zomer uren te genieten van de ondergaande zon.

Aan het einde van de tuin is een berging aanwezig voor alle fietsen en (tuin)gereedschap. Het perceel is door de achterom die aanwezig is in de berging ook aan de andere zijde toegankelijk.

932_1080

Bijzonderheden

  • Betaalbare starters eensgezinswoning in een rustige wijk
  • Voor- en (recent aangelegde) achtertuin
  • Voorzien van rolluiken
  • Vaillant HR Solide cv-combiketel uit 2010
  • Totale oppervlakte van 189 m2
  • Voldoende bergruimte, bijvoorbeeld de zolder

Voor meer informatie over dit huis kun je terecht op Funda. Het huis wordt verkocht via ViaLinda.

Lees ook