26 juni valt weekblad Forum voor het laatst op de mat

26 juni valt weekblad Forum voor het laatst op de mat
Foto: Ons Son en Breugel

Na twaalf jaar valt het doek voor weekblad Forum, waarmee een kritisch medium voor de gewone man verdwijnt uit Son en Breugel.

“Mijn gezondheid noopt mij keuzes te maken en ik kies er voor om de komende jaren meer aandacht en tijd te kunnen besteden aan mijn gezin.” Hoofdredacteur Jan Burgers maakte zijn beslissing om de krant op te doeken zelf wereldkundig. Jan startte de krant twaalf jaar geleden en is sinds die tijd niet meer weg te denken uit de dinsdagroutine van vele dorpsbewoners. Een medium waar zij vertrouwen in hadden om hen op de hoogte te brengen van wat er echt speelde in het dorp.

“Met veel plezier hebben we de afgelopen twaalf jaar gewerkt aan een krant die in elk geval zeer goed gelezen werd. We werkten met een leuk en enthousiast team wekelijks aan de krant en dat stopt dus nu. Dat zal wel wennen zijn.” Jan Burgers heeft gepoogd de krant in leven te houden, maar deze gesprekken liepen op niets uit. “Uiteraard hebben wij alle mogelijkheden onderzocht om te kijken of voortzetting va de krant op een of andere manier niet mogelijk was, maar dat bleek geen haalbare zaak.”

Post article

Post article