32-jarige man uit Son en Breugel loopt ernstig hersenletsel op in Eindhoven

32-jarige man uit Son en Breugel loopt ernstig hersenletsel op in Eindhoven
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision

De politie is op zoek naar getuigen die zondag 8 april om 02:00 uur in de Hoogstraat waren, waar een 32-jarige man uit Son en Breugel ernstig hersenletsel opliep.

Het slachtoffer is door de ambulance buiten bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie. Het slachtoffer werd door voorbijgangers zwaargewond op straat aangetroffen, op de Hoogstraat ter hoogte van de Edenstraat. De politie heeft een aantal getuigen op de locatie gesproken, verklaringen van hen opgenomen en ter plekke de situatie onderzocht. Vooralsnog geeft dat geen helder beeld van wat het slachtoffer is overkomen.

De politie heeft tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat de man het slachtoffer is van een aanrijding, uitsluiten kunnen we het echter ook niet volledig. Het zou kunnen dat hij het slachtoffer van een mishandeling is geworden, maar andere scenario’s worden niet uitgesloten. Indien je meer informatie hebt verzoekt de politie om contact op te nemen via 0900-8844, het online tipformulier of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Post article

Post article