Zoek
Sluit dit zoekvak.

35-jarige man uit Son en Breugel aangehouden bij grote drugsactie

35-jarige man uit Son en Breugel aangehouden bij grote drugsactie
Foto: Politie Dommelstroom

Bij een grootschalige actie van de politie is een 35-jarige verdachte uit Son en Breugel aangehouden op verdenking van handel in cocaïne.

Woensdagavond heeft de politie een zevental mannen aangehouden op verdenking van handel en in bezit zijn van harddrugs. De zes verdachte kopers van de drugs werden door de politie buiten het zicht van de dealer na de deal meegenomen voor verhoor. Zij bleken inderdaad drugs bij zich te hebben. Drie van de zeven verdachten zitten nog vast, waaronder de verdachte dealer uit Son en Breugel.

De politie kreeg via meerdere bronnen informatie over een mogelijke drugsdealer, een 35-jarige man uit Son en Breugel, die in het bezit zou zijn van cocaïne. Met deze verdenking is actie ondernomen door de politie. Na zijn arrestatie is het huis van de man dezelfde avond nog doorzocht, waarbij enkele tienduizenden euro’s in beslag is genomen en een flinke partij harddrugs. Ook de auto van de verdachte is in beslag genomen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play