Search
Close this search box.

Ingezonden: reactie op de begroting

dorpsvisie
Foto: Dorpsvisie

Geacht College, gefeliciteerd met alweer een sluitende begroting.

Na jaren van bezuinigingen op de ambtenaren, openbare ruimte en vooral de zorg, kunt u zich nu weer van alles veroorloven. Een extra wethouder, een MFA, verbouwd gemeentehuis en als klap op de vuurpijl wilt u Nuenen kopen.

‘Hallo, word eens wakker!’

Het gaat er niet om MEER bestuurders te hebben maar om beter te sturen. Het gaat er niet om het duurste MFA te hebben maar om samenhang en samen(be)leving. Het gaat niet om wat het rijk en provincie willen maar om de blaren op de voeten van de inwoners die gezamenijk uit protest naar Den Bosch zijn gelopen voor behoud van zelfstandigheid!

DorpsVISIE is de echte dorpspartij en dat zijn we alweer 50 jaar. Ja, zelfs de grootste partij. Gewoon met de voetjes op de grond, maar midden in de samenleving. En als je daar staat en echt luistert, echt interesse hebt in de inwoner hoor je een andere begroting. Vandaar een gratis DorpsVISIE advies: zou u ook eens moeten doen!

Geachte Inwoner

Normaal komt u bij ons op de eerste plaats, maar nu in deze tekst van max 150 als laatste, maar met oneindig veel aandacht. U bent onze Zorg en dat zou u voor dit college ook moeten zijn. Dan:

  • zou geld wat de gemeente ontvangt om u te ondersteunen niet in algemene reserve verdwijnen.
  • zou het bestemmingsplan van ons jongerencentrum “Oase” al lang geregeld zijn.
  • zouden er voor onze jongeren betaalbare woningen zijn.
  • zouden historische gebouwen als het Vestzaktheater voortbestaan.
  • zou er worden doorgepakt op een sluitende individuele zorgondersteuning.
  • zou u over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen “Goed leven in ons mooie en zelfstandig Son en Breugel”.

Namens DorpsVISIE,

 

Frans Meulenbroeks

Fractievoorzitter

Emailadres: frans@dorpsvisie.com


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees meer ingezonden brieven


Dit is een ingezonden brief. Wilt u ook een ingezonden brief plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Je las zojuist een ingezonden brief. Ons Son en Breugel biedt graag een podium voor lezers om hun gedachten, mening of gevoelens te delen, omdat vrijheid van meningsuiting een groot goed is. Zolang het maar goed geschreven, onderbouwd en feitelijk is. De inhoud van de ingezonden brief is geen reflectie van de gedachten, mening of gevoelens van de redactie.

Zelf een ingezonden brief delen? Stuur het naar redactie@onssonenbreugel.nl.