Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 juli weer helemaal los gaan bij de MudRace van de Stoerderij

8 juli weer helemaal los gaan bij de MudRace van de Stoerderij
Foto: Ons Son en Breugel

De weilanden en modderpoelen achter de boerderij in Breugel zijn 364 dagen per jaar domein van onze stoere waterbuffels, maar één dag per jaar neemt de mensheid het stokje over tijdens de MudRace. Dit jaar vindt het modderfestijn plaats op zondag 8 juli bij De Stoerderij.

Net als vorig jaar wordt er een parcours uitgezet van circa 2 kilometer. Dit jaar zullen we ook het nieuwe stoerwoud toevoegen aan het parcours. Er kan ingeschreven worden in drie categorieen, te weten ‘Schildpadden’, ‘Normale Mensen’ en ‘Snelle Jelle’s’. De jonge kinderen kunnen onder begeleiding van ouder(s) een mini-parcours lopen.

Om 14:00 uur start de MudRace met de jonge kinderen en daarna starten de ‘Schildpadden’. Na die race start de race van de categorie ‘Normale Mensen’ en de ‘Snelle Jelle’s’ lopen de laatste race.

Deelname kost 5 euro per persoon. De winnaar van de ‘Snelle Jelle’s’ ontvangt de grote Buffelbokaal en hij of zij mag dit houten kunstwerk voor een jaar lang mee naar huis nemen. Aanmelden voor de MudRace kan via www.destoerderij.nl/mudrace2018. Toeschouwers zijn natuurlijk óók welkom.