A. Jansen wint Best Presterende Werkgever Award 2016

A. jansen BV
Foto: Google Maps

A. Jansen B.V. aan de Kanaaldijk Zuid is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Burgerlijke- en Utiliteitsbouwbranche.

Het bedrijf heeft zich volgens de vakjury ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. “A. Jansen B.V. weet zijn grote vakkennis en ervaring uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.” De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in A. Jansen B.V. een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

Behandelen met respect

“Ongelooflijk wat de heer A. Jansen met zijn personeel voor elkaar heeft gekregen”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie. “De medewerkersloyaliteit is uitzonderlijk hoog in dit mooie familiebedrijf. Om de haverklap worden er feesten en recepties georganiseerd voor medewerkers die 25 en zelfs 40 jaar bij de onderneming werken. Medewerkers worden ook uitstekend op de hoogte gehouden via intranet en het informatieve personeelsblad De Cirkel. Het zegt allemaal veel over het respect waarmee zij worden behandeld. Het ziekteverzuim kan bij A. Jansen B.V. ook buitengewoon laag worden genoemd: dat is namelijk onder de 5 procent, terwijl het gemiddelde in deze sector aanzienlijk hoger ligt.”

Ook is er lof voor de manier van recyclen waarbij puin wordt verwerkt in nieuwe producten en begeleiding van medewerkers die psychosociaal of lichamelijk in de knel dreigen te raken.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op grond- en sloopwerken, wegenbouw, recycling, transport & verhuur, shredder recycling en hun paradepaardje Legioblock. Er zijn circa 250 medewerkers en is in heel Nederland en Duitsland actief.


Lees meer over A. Jansen

Post article

Post article