Zoek
Sluit dit zoekvak.

A2 bij knooppunt Ekkersweijer een weekend lang dicht voor onderhoud

A2 bij knooppunt Ekkersweijer een weekend lang dicht voor onderhoud
Foto: Ons Son en Breugel

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 29 september 21:00 uur tot en maandag 2 oktober 06:00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt bij knooppunt Ekkersweijer, meldt Ekkersrijt.nl.

Tijdens de werkzaamheden aan het asfalt is de verbindingsweg A2 vanuit Den Bosch richting Tilburg en Maastricht ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd dat op kan lopen tot wel 30 minuten.

Rijkswaterstaat maakt bekend dat het regulier onderhoud betreft aan het wegdek, zoals asfaltering en vervangen van voegovergangen. Ook zal er onderhoud worden gepleegd aan de vangrail. Na het onderhoud hoopt Rijkswaterstaat een soepelere doorstroming te hebben gerealiseerd. Er zal dag en nacht doorgewerkt worden zodat het knooppunt weer op tijd voor de werkweek open kan gaan, maar is daarbij wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slechte weersomstandigheden kan uitgeweken worden naar een andere tijd.

Voor meer informatie zoals omleidingsinformatie kan je terecht op de pagina Geplande wegwerkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat. Telefonisch staat de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat je gratis te woord via 0800-8002.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play