Search
Close this search box.

Aannemersbedrijf der Kinderen: al 25 jaar vakwerk

aannemersbedrijf der Kinderen
Foto: Aannemersbedrijf der Kinderen

Groot feest in het Keske: aannemersbedrijf der Kinderen bestaat 25 jaar.

Al van jongs af aan was eigenaar Evert der Kinderen geïnteresseerd in de bouw, specifiek in het aannemersschap. Dat Evert talent had, was al snel duidelijk. Hij deed mee aan diverse siermetselwedstrijden, waarbij hij 3 maal Nederlands kampioen is geworden, de Zilveren Truifel haalde en zesde werd op de wereldkampioenschappen in Birmingham.

Aannemersbedrijf der Kinderen begon als bedrijf in metselwerken in 1991, met de sprong naar aannemersbedrijf in 1995 na het behalen van de juiste diploma’s. In die tijd was het behalen van de juiste diploma’s nog een moeilijke, tijdrovende horde, die tegenwoordig een stuk gemakkelijker te nemen is. Het bedrijf is dan ook trots dat het deze diploma’s behaald heeft en kwaliteit kan bieden die nu niet altijd vanzelfsprekend is.

Aannemersbedrijf der Kinderen heeft een grote groep vaste klanten, voornamelijk in Son en Breugel. Want zodra de bus het dorp uit gaat, zoals Evert zelf zegt, ‘gaat ‘ie stotteren’ en keert uit heimwee maar gauw om. Zijn relatie met een vaste groep zelfstandigen is hecht en staan altijd voor hem klaar.

En dat het aannemersvak in het bloed zit, mogen duidelijk zijn. De drie zoons van Evert en Patricia, Nick (19 jaar), Tom (17 jaar) en Gijs (14 jaar) zijn hard op weg om in hun vaders voetsporen te treden. Nick volgt de bouwopleiding en is bijna klaar met timmerman niveau drie. Tom zit op de praktijkschool in het vierde jaar. Gijs weet het nog niet helemaal zeker, maar heeft in ieder geval een technische richting gekozen in zijn VMBO opleiding.

aannemersbedrijf der kinderen
Foto: familie der Kinderen

Je (ver)bouwplannen zijn al 25 jaar in goede handen bij aannemersbedrijf der Kinderen. Het motto van Evert is niet voor niets “alles komt goed”.

Lees ook