ABUS neemt cilindertak van Metafa op Ekkersrijt over

Sleutels in een handpalm
Foto: Pixabay CC0
Nieuws

ABUS Nederland BV heeft vanaf 7 januari de cilindertak overgenomen van Metafa Holland BV. Dit bedrijf zet als familiebedrijf sinds 1971 al in op hoogwaardige producten, optimale veiligheid, snelle levertijden en complete service. In 1993 is Metafa een partner geworden van ABUS Pfaffenhain en levert de sluitsystemen aan de slotenmaker, sleutelspecialisten, ijzerwarenzaken gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en toeleveranciers aan de bouw.

Door deze overname integreert ABUS een deel van de kernactiviteiten in de eigen organisatie wat er voor zorgt dat ze directe toegang tot belangrijke marktspelers op de Nederlandse en Belgische markt hebben. De huidige medewerkers zullen allemaal werkzaam blijven op de huidige locatie. Deze is bij ABUS in Son.

Ronald Kuyken, Managing Director van ABUS Nederland BV: “ABUS en Metafa volgen al vele jaren een gezamenlijk, op partnerschap gebaseerd pad. We zijn erg dankbaar dat Erik Mol ons de mogelijkheid heeft gegeven om een deel van zijn bedrijf over te nemen en toe te voegen aan ABUS Nederland, waardoor onze lokale aanwezigheid in Nederland wordt versterkt. Erik Mol zal met de firma Metafa verder opereren met de merken Hafi, Dieckmann en Keyline op de Nederlandse en Belgische markt. Door de synergiën met klanten en projecten zullen wij ook in de toekomst nauw met hem blijven samenwerken.”

Post article

Post article