Achtste editie Ons Dorp Kwist op vrijdagavond 1 oktober

Deelnemers aan Ons Dorp Kwist in de kantine van SBC
Foto: Ons Son en Breugel

Vorig jaar kon de reguliere dorpskwis Ons Dorp Kwist net als zo vele evenementen in ons dorp vanwege corona helaas geen doorgang vinden. De commissie van Ons Dorp Kwist heeft het afgelopen jaar echter niet stil gezeten.

Met Ons Dorp Kwist Thuis in april, de Thuis voor de Buis quiz in oktober en Ons Krutjesgat Kwist in februari hebben zij drie coronaproof evenementen georganiseerd voor alle liefhebbers van quizzen en puzzels. In 2021 hopen zij toch wel weer een reguliere editie van Ons Dorp Kwist te organiseren. Dat wil zeggen dat er niet online gekwist wordt, maar gewoon zoals voorgaande jaren met een vragenboek wat aan het eind van de avond ingeleverd dient te worden.

De datum voor de achtste editie van Ons Dorp Kwist is vastgesteld op vrijdag 1 oktober. De feestavond in De Zwaan waarop de uitslagen bekend gemaakt zullen worden, zal op zaterdag 16 oktober plaatsvinden. Natuurlijk zijn beide evenementen afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, maar de commissie hoopt dat beide evenementen doorgang kunnen vinden.

De inschrijving voor de quiz zal op een later moment geopend worden. Houd hiervoor de sociale en de lokale media in de gaten. Ook zullen alle teamcaptains van vorige edities wederom via de mail bericht ontvangen zodra de teams zich kunnen registreren. Dus mocht je weer zin hebben om mee te doen aan Ons Dorp Kwist met je team, noteer 1 en 16 oktober dan alvast in je agenda.

Post article

Post article

Deel dit nieuws

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Meer nieuws