Aftellen naar de achtste editie van Ons Dorp Kwist

Deelnemers aan Ons Dorp Kwist achter hun laptops
Foto: Ons Son en Breugel


Op vrijdag 1 oktober kunnen vele inwoners van Son en Breugel de hersenen weer laten kraken tijdens de achtste editie van Ons Dorp Kwist. In totaal hebben 46 teams zich ingeschreven om dit jaar een gooi te doen naar de felbegeerde wisselbeker en de eer van ons dorp. Daaronder veel oude bekende teams, maar ook een aantal nieuwkomers die voor het eerst de strijd aan gaan binden.

Om de teams de kans te geven om zich goed voor te bereiden, worden de categorieën hierbij al bekend gemaakt. Dit jaar kunnen jullie je gaan stukbijten op de volgende categorieën:

 1. Sport
 2. Voetjes van de vloer
 3. Knappe koppen
 4. Kleuren
 5. De inwendige mens
 6. Bij de tijd
 7. Wereldwijs
 8. Show
 9. Son en Breugel op z’n best
 10. Op pad (met sponsoren)
 11. Geheime opdracht

Zoals jullie zien is er een categorie minder dan andere jaren. De categorieën Op pad en Sponsoren zijn dit jaar gecombineerd. Dit jaar gaan jullie dus op pad met onze sponsoren. We kunnen alvast aangeven dat je voor deze categorie met de fiets moet komen en een fluorescerend hesje nodig zal zijn.

Vrijdag 1 oktober kunnen om 19:00 uur de kwisboeken opgehaald worden in de zaal van De Zwaan. Daar moeten ze ook uiterlijk om 23:30 uur weer worden ingeleverd. De uitslag zal bekend gemaakt worden tijdens de feestavond op zaterdag 16 oktober, eveneens in De Zwaan. De commissie van Ons Dorp Kwist wenst alle teams heel veel succes met de voorbereidingen.

Post article

Post article