Search
Close this search box.

Aftellen naar Ons Dorp Kwist met de categorieën van dit jaar

Nog maar een klein maandje en dan is het zover: de kwisavond van Ons Dorp Kwist editie zes gaat 5 oktober 2018 van start.
Foto: Ons Son en Breugel

Nog enkele weken en dan kunnen vele inwoners van Son en Breugel de hersenen weer laten kraken tijdens de zevende editie van Ons Dorp Kwist. In totaal hebben maar liefst 63 teams zich ingeschreven om dit jaar een gooi te doen naar de felbegeerde wisselbeker en de eer van ons dorp.

De commissie verraste de teams vorige week door de eerste opdracht al via de mail te verspreiden. De teams moeten een filmpje insturen waarin een bekende Nederlander hun team succes wenst tijdens Ons Dorp Kwist 2019. De eerste creatieve inzendingen zijn al binnen en hebben al voor enkele hilarische momenten bij de commissie gezorgd. Alle teams hebben nog tot 1 oktober om deze opdracht in te sturen.

Om de teams de kans te geven om zich goed voor te bereiden, worden de categorieën hierbij al bekend gemaakt. Dit jaar kunnen jullie je gaan stuk bijten op de volgende categorieën:

  1. Sport
  2. Ons dorp
  3. De wereld draait door
  4. Entertainment
  5. Dieren
  6. Brabant
  7. Back to school
  8. Evenementen
  9. Ingewikkeld hè
  10. Op pad
  11. Sponsoren
  12. Geheime opdracht

Ook dit jaar heeft de commissie naast de regelmatig terugkerende categorieën weer enkele nieuwe categorieën bedacht om de deelnemende teams aan het werk te zetten. En aangezien de quiz dit jaar op 4 oktober is, mag de categorie Dieren natuurlijk niet ontbreken. De commissie van Ons Dorp Kwist wenst alle teams heel veel succes met de voorbereidingen.

Meer informatie over Ons Dorp Kwist vind je op de website.