Search
Close this search box.

Agricult en Vivon Ondernemer van het Jaar 2015

Ondernemer van het Jaar
Foto: Lions Club Son en Breugel e.o.

En de winnaar zijn… bestrijding specialist Agricult en AED leverancier Vivon.

De winnaars werden gekozen door het aanwezige publiek bij het Ondernemer van het Jaar gala in de carnavalstent op het Kerkplein.

Agricult is al 20 jaar specialist in laagvolume spuit-, strooi- en strijktechniek. Innovatieve technieken worden gebruikt voor de bestrijding van onkruiden, schimmels en in insecten in de agrarische- en openbaar groen sector.

http://twitter.com/Rabohgwz/status/688459614023725056/photo/1

Vivon is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s. Het bedrijf levert en adviseert overheid, bedrijfsleven, vrijwilligers- organisaties en particulieren in omgang en aankoop van levensreddende AED’s.

De overige genomineerden in de categorie Ekkersrijt waren grafisch ontwerpstudio Graficonnect en cateringbedrijf Van der Vleuten Catering. In de categorie Son en Breugel waren naast Agricult ook muziekschool Key4Music en Bakkerij Bekkers genomineerd.

Ook dagvoorziening voor demente door de Steenuijl werd onderscheiden met de speciale startersprijs, de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers in Son en Breugel.

https://twitter.com/rabohgwz/status/688458245229428736

Lees ook