Al 400 deelnemers doen mee aan Son en Breugel Samen Sterker

De vijver aan de Europalaan, de locatie van Son en Breugel Samen Sterker
Foto: Ons Son en Breugel

Het gaat druk worden rond de vijver aan de Europalaan tijdens Son en Breugel Samen Sterker: honderden mensen staan te popelen om mee te lopen.

Langzaam maar zeker maar Son en Breugel zich op om te lopen voor het goede doel tijdens Son en Breugel Samen Sterker. Een twintig-uurs wandelestafette waarin Son en Breugel symbolisch stilstaat bij de ziekte kanker en waarbij Son en Breugel iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft een hart onder de riem steekt.

De afgelopen tijd hebben verschillende teams zich aan kunnen melden. De steller van het aantal deelnemers dat mee gaat doen op 11 en 12 juni is inmiddels de 400 voorbij. Maar er is altijd ruimte voor meer teams, maar ook individuele lopers zijn welkom om mee te lopen.

Aanmelden

Wie mee wil doen kan zich aanmelden met familie, vrienden, collega’s of andere mensen uit jouw omgeving. Als team loop je dan de 20-uurs wandelmarathon om de beleving samen te ervaren. Kinderen kunnen meedoen aan de kinderloop om zo geld op te halen.

Wil jij graag meedoen aan Son en Breugel Samen Sterker, maar heb jij geen team om bij aan te sluiten? Dan heeft de organisatie de oplossing. Ook individuele lopers kunnen het evenement een warm hart toedragen en meedoen met het evenement.

Via dit formulier kun je jezelf aanmelden als deelnemer op 11 en 12 juni 2022 en jezelf direct toevoegen aan een team. De inschrijfkosten bedragen 15 euro per deelnemer. Na de inschrijving wordt je direct naar Ideal doorgestuurd om de inschrijfkosten te voldoen.

Post article

Post article