Albert Heijn Son en Breugel ondergaat complete metamorfose

De ingang van Albert Heijn Son en Breugel
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)
Nieuws

Albert Heijn Son en Breugel aan het 17 Septemberplein 9 in het centrum van Son sluit zaterdag 27 juli om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept.

De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 7 augustus om 11:00 uur. Dan kunnen klanten kennismaken met de vernieuwde supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s.

“Klanten merken nu nog niets van de verbouwing, maar de voorbereidingen zijn in volle gang”, vertelt supermarktmanager Isabelle van Geel. Zo worden de medewerkers al opgeleid tot ‘master in vers’. Hierdoor krijgen klanten straks in de vernieuwde winkel nog betere informatie over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in Son stond geparkeerd.

Grote operatie

Namens alle medewerkers nodigt Isabelle van Geel iedereen uit om de heropening op woensdag 7 augustus mee te maken. Dan zijn er ook leuke activiteiten en winacties. De metamorfose van Albert Heijn in Son en Breugel maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Post article

Post article