Apollo hervat handbaltraining op velden de Corridor

Foto: Frank Valkenburg
Nieuws

Met grote, grote dank aan korfbalvereniging de Corridor is handbalvereniging Apollo er afgelopen vrijdag in geslaagd de trainingen voor de handballende jeugd van Son en Breugel weer op te starten.

Na enkele verplichte weken van rust in verband met de coronamaatregelen startten vrijdag met de inachtneming van de door het RIVM en het Nederlandse Handbal Verbond opgestelde richtlijnen de eerste buitentrainingen op het veld van de Corridor.

Bij aankomst op het sportpark werden de kinderen ontvangen door de trainers en twee bestuursleden waarbij de handen en de handballen werden ontsmet, net als de overige materialen. Het enthousiasme van de kinderen en de trainers was er niet minder om. Na luttele weken kon er weer gehandbald worden en konden de kinderen en de trainers ervaren hoe handbal zoals vroeger op een grasveld gespeeld werd.

De trainingen van handbalvereniging Apollo vinden voorlopig elke vrijdagavond plaats op de velden van de korfbalvereniging en starten om 17:30 uur.

Dames recreanten

Momenteel is Apollo bezig om een dames senioren recreanten team op te zetten. Ze hebben inmiddels al een enthousiaste groep bij elkaar, maar zijn nog op zoek naar aanvulling. Het is de bedoeling dat deze groep onder begeleiding van een trainer op de woensdagavonden samen gaan handballen. Iedereen is welkom.

Dus heb je zelf interesse of ken je iemand die interesse heeft, laat het hen weten via de website.

Post article

Post article