Zoek
Sluit dit zoekvak.

Auto vliegt in brand na ernstige frontale aanrijding Eindhovenseweg

Auto vliegt in brand na ernstige frontale aanrijding Eindhovenseweg
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision

Bij een ernstig ongeval op de weg tussen Eindhoven en Son zijn zondagmorgen twee gewonden gevallen.

Rond 09:25 uur kwamen op de Eindhovenseweg twee auto’s frontaal met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen vloog daarna in brand en kwam tegen een vangrail tot stilstand.

De bestuurder van die auto raakte zwaargewond en had volgens de politie nooit op eigen kracht op tijd een veilig heenkomen kunnen zoeken. Voorbijgangers aarzelden echter geen moment en hebben het slachtoffer uit het brandende voertuig getrokken en even verderop in de berm neergelegd. De politie prees hun kordate en heldhaftige optreden. De man is even later door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de andere auto raakte minder ernstig gewond maar ook zij is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brandende auto geblust. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek.

Dit bericht is aangeleverd door een externe freelance journalist.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play