Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avond Wandel 4-Daagse, dat loopt gesmeerd

Avond Wandel 4-Daagse, dat loopt gesmeerd
Foto: Lianne van Aspert/Erwin Deckers

Het wordt langzaamaan mooi weer, tijd om naar buiten te gaan en lekker te gaan wandelen. In juni heb je daar een mooie gelegenheid voor, want dan vindt van 5 tot en met 8 juni alweer de 21e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel plaats.

Een nieuwe traditie, in de eerste week van juni. Loop gezellig mee met jouw gezin of met vrienden. Ook dit jaar wil je het zeker niet missen.

Nieuwe organisator JC Oase is al weer druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De routes worden op dit moment uitgezet en zullen je langs de mooiste plekjes van ons dorp leiden. Ook deze editie zijn er verschillende nieuwe routes doordat de startlocatie bij JC Oase midden in het centrum van ons dorp ligt. Op vrijdagavond sluiten we gezamenlijk de AW4D af op het Kerkplein dat gedurende vier dagen zal worden omgedoopt tot het “Oase Wandelplein”. Die avond zal Wa’n Klank traditioneel voor de muzikale ondersteuning zorgen.

Hoe kan je he inschrijven? Kom op zaterdag 2 juni van 12:00 uur tot 14:00 uur of maandag 4 juni van 19:00 uur tot 21:00 uur naar de locatie van JC Oase in de Dommelstraat in Son. Let wel: JC Oase is niet te bereiken vanaf de Dommelstraat, maar vanaf het Kerkplein. Achter de kerktoren loopt een pad dat je rechtstreeks naar JC Oase leidt. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro per persoon. Schrijf je je in op dinsdagavond 5 juni dan kost deelname 4 euro.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere avonden willen meehelpen bij bijvoorbeeld oversteekpunten. Aanmelden kan door een email te sturen naar : aw4d.info@jc-oase.nl. Voor meer informatie over de Avond Wandel 4-Daagse kun je e-mailen naar voorgaand mailadres of kijken op www.jc-oase.nl.

De Avond Wandel 4-Daagse doet ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen kan tussen 5 en 30 april 2018. Voor alle informatie kijk op de website en laat jouw stem gelden.

Neem dan contact met ons.