Zoek
Sluit dit zoekvak.

Back To The Country – Part 6 in het Vestzaktheater

Back To The Country - Part 6 in het Vestzaktheater
Foto: Back To The Country

Op zaterdag 1 april aanstaande gaan we in het Vestzaktheater weer terug naar de hoogtijdagen van de country en rock and roll.

Countryband Savannah en solisten Dick van Altena en Cor Sanne nemen je mee terug in de tijd toen de songs van Johnny Cash, Charlie Rich, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves en The Everly Brothers nog uit de speakers van de transistorradio klonken. En er is ook nog een afterparty.

De gouden countryjaren herleven met Savannah, Dick van Altena en Cor Sanne

Zeven Nederlandse topartiesten komen zaterdag 1 april naar Son en Breugel voor de uitvoering van hun succesvolle, geheel vernieuwde theatershow ‘Back To The Country. Één van de trekpleisters van de show is Savannah uit Tilburg, de meest populaire countryband van de Benelux.

Naast Savannah wordt ‘Back To The Country’ gedragen door de solisten Dick van Altena en Cor Sanne. Laatstgenoemde praat en zingt de avond op speelse wijze aan elkaar. De zeven artiesten leven zich volledig uit in hun favoriete muziekstijl. Je ziet ze uitblinken op vocaal en instrumentaal gebied, waarbij spetterende solo ́s worden afgewisseld met mooie intieme liedjes. Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers, wie kent ze niet? De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne, neemt je mee naar de jaren 50, -60 en -70. De gouden jaren van de country. In ‘Back To The Country’ passeren bijna 35 songs de revue. Hits die je allemaal nog kunt meezingen. Bij een aantal krijg je gratis muzikaal onderwijs: humoristische anekdotes passend bij het liedje, de artiest of de componist. Ga mee terug in de tijd. Geniet van de hits van weleer. Geniet van ‘Back To The Country’.

Aanvang van de voorstelling 20:15 uur. Entreeprijs 15,00 euro incl. pauzedrankje. Kaarten zijn nog beperkt te bestellen via www.vestzaktheaterson.nl.


Lees meer over het Vestzaktheater


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.