Search
Close this search box.

Back To The Country weer in het Vestzaktheater

Back To The Country weer in het Vestzaktheater
Foto: Vestzaktheater

Net als voorgaande jaren kun je ook dit seizoen in het Vestzaktheater weer mee terug in de tijd met Back To The Country. Een van de meest succesvolle voorstellingen. Uitverkochte zalen in heel Nederland. Elk jaar een van de toppers uit het programma.

Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en The Everly Brothers, wie kent ze niet? Ook in het zesde theaterseizoen van ‘Back To The Country’ staat de nostalgie centraal. De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne, nemen je mee naar de jaren ’50, ’60 en ’70, toen country en rock & roll de hitparade nog domineerden.

In ‘Back To The Country’ passeren bijna 35 songs de revue. Hits die je allemaal nog kunt meezingen. Bij een aantal krijg je gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van anekdotes passend bij het liedje, de artiest of de componist; alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze. ‘Back To The Country’ is een doordacht concept dat nu al zes seizoenen lang volle zalen trekt.

Na de reguliere show in de theaterzaal, wordt als bonus nog een half uur durend extra optreden in de foyer gegeven. Dat wordt gegarandeerd een groot feest. Wedden dat ook jij dan uit volle borst zult meezingen?

Ga mee terug in de tijd. Geniet van de hits van weleer. Geniet van ‘Back To The Country’. 31 maart, aanvang 20:15 uur, toegang 15 euro.