Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bakkerij de Vocht opent vestiging in centrum van Son

Bakkerij de Vocht opent vestiging in centrum van Son
Foto: Pixabay CC0

Echte Bakker Godfried de Vocht opent twee nieuwe filialen in de regio, waarvan eentje in het voormalige pand van bakkerij Schellens.

Echte Bakker de Vocht uit Aalst/Waalre investeert flink in de toekomst. Zo is de bakker bezig met een uitbreiding van de productielocatie en wil het zich nog meer richten op het produceren van specifiek ambachtelijke broodjes, broden en gebak. Nieuwe filialen worden momenteel ingericht in de Heistraat in Son en Breugel en winkelcentrum Vaartbroek in Eindhoven.

“Met deze uitbreiding zijn wij klaar voor de toekomst en zullen wij vanuit onze totaal vernieuwde bakkerij al onze winkels van de beste kwaliteit kunnen voorzien”, vertelt Dirk de Vocht aan Bakkerswereld. “We vinden het belangrijk dat het ambacht centraal blijft staan binnen de bakkerij en we streven naar de beste kwaliteit, gemaakt van eerlijke grondstoffen.”

Het pand waar voorheen bakkerij Schellens zat wordt opnieuw ingericht als bakkerij. Het bestaande pand wordt volledig gerenoveerd en krijgt een ruim assortiment van brood en banket. Er wordt ruimte vrijgemaakt voor enkele zitplaatsen. De nieuwe vestiging gaat rond september open.