Search
Close this search box.

Beach Event Son maakt line-up aan artiesten voor 2018 bekend

Beach Event Son maakt line-up aan artiesten voor 2018 bekend
Foto: Ons Son en Breugel

Ruthless, Feest DJ Geert en vele anderen zullen tijdens Beach Event Son 2018 het aanwezige publiek voorzien van muzikale hoogstandjes.

Op 1 september staat het zomerse Beach Event Son weer garant voor een groots sport- en muziekevenement. De Waterhoef wordt omgetoverd tot een beachvolleybal terrein met daarnaast een grote feesttent, geheel gedecoreerd in het thema ’treasure island’. En bij een muziekfeest hoort natuurlijk een line-up aan artiesten.

  • Ruthless

Beach Event staat bekend om een mix aan muzikale stijlen met een knallend eind. De afgelopen jaren heeft DJ Ruthless een bijdrage geleverd aan het geknal, wat hij ook in 2018 zal doen. De DJ, die eigenlijk Ruud van IJperen heet, draait al meer dan 20 jaar op vele grote hardstylefestivals. Daarnaast is hij ook bekend van zijn singles ‘We Don’t Care’ and ‘Fired Up’ in samenwerking met LNY TNZ, zijn eigen singels ‘Funky Beats’ en samenwerkingen met andere artiesten.

  • Plug ‘N Play

Ook Piet Stokman & Robbert Plugers, beter bekend als Plug ‘N Play, voorzien het publiek van hardstyle beats. Dit jaar staan de twee DJ’s op grote festivals als Daydream Festival op Aquabest en Decibel Outdoor in Hilvarenbeek. Ver reizen hoeven de jongens uit Veldhoven niet voor Beach Event Son 2018.

  • Jelle B

Helemaal vanuit het verre en koude Friesland komt Jelle B (net als vorig jaar) met zijn gitaar naar Son en Breugel. Deze artiest onderscheidt zich door alles behalve gewoon te zijn of met een vaste playlist op locatie aan te komen. In 2014 won Jelle B een Party Award voor populairste artiest.

  • Sjieke Bazen

De Sjieke Bazen zijn ook nieuw in de tent van Beach Event. De live act mixt diverse stijlen door elkaar heen, van hardstyle tot R&B, van Nederlandstalig tot house. De drie muziekkunstenaars garanderen één groot feest.

  • DJ J’roen

DJ J’roen is geen onbekende in Son en Breugel. De DJ uit Geldrop draait regelmatig plaatjes in café het Raadhuis, maar ook de iets jongere jeugd vermaakt hij tijdens de jeugdcarnaval op het Oranjeveld. Naadloos gaat Jeroen Hansen over van feestmuziek naar de wat beukendere beats.

  • Marco Kraats

Marco Kraats is een frisse feestzanger die al 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen. De zanger heeft inmiddels twintig singles op zijn naam staan met onder andere ‘Radler Is Geen Alcohol’ en ‘Ruitenwisser’ in zijn discografie. In 2014 en 2015 is Marco uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor twee Partyawards gekregen.

  • Lijn 7

Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. Vele jaren geleden stapten de bandleden van lijn 7 in de bus om naar hun repetitieruimte te gaan, de lijn waar zij hun coverband naar vernoemd hebben. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia… je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.

  • Feest DJ Geert

Vaste waarde Geert Verschuren kan niet missen in de line-up. Iedereen die een feestje heeft gevierd in Son en Breugel en omgeving kent de Sonse DJ, die vanaf het begin Beach Event verblijdt met zijn mixen.