Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beach Event Son op zoek naar beachvolleyballers en muziekliefhebbers

Beach Event Son op zoek naar beachvolleyballers en muziekliefhebbers
Foto: Ons Son en Breugel

De vrijwilligers van Beach Event Son trokken er op uit om posters op te hangen voor het beachvolleybaltoernooi en muziekfestival.

In en om Son en Breugel werden posters voor Beach Event Son gehangen. De vrijwilligers stapten in de auto om in sportkantines promotieposters te hangen voor het evenement om de kaartverkoop van het muziekevenement te stimuleren en sporters te zoeken die mee willen doen aan het beachvolleybaltoernooi. Er is plaats voor zo’n 200 beachvolleybal teams, wat neerkomt op zo’n 1200 deelnemers. En nu de voetbalcompetitie zijn einde nadert is er niet veel tijd mee om op deze locaties mensen te trekken.

De sportkantines zijn belangrijke locaties om muziekliefhebbers en deelnemers voor het toernooi te vinden, maar ook in het dorp wordt volop promotie gemaakt. Ondernemers in het centrum staan maar wat graag toe dat er posters opgehangen mogen worden. Leon Spierings, die al ruim vier jaar de wisseltrofee van Beach Event in zijn cafetaria heeft staan, draagt het evenement een warm hart toe. Maar ook in onder andere café restaurant de Zwaan en café ’t Raadhuis was toestemming om posters op te hangen.

Deelnemers voor het beachvolleybaltoernooi kunnen zich via de website van Beach Event Son aanmelden. Deelname kost 60 euro voor een team van zes personen. Voor 97,50 euro kunnen de zes deelnemers ook naar het muziekfestival na afloop. Geen sporter maar toch genieten van onder andere Snollebollekes, Mental Theo en Darkraver tijdens het muziekfestival? Kaartjes a 15 euro zijn ook te koop via de website van Beach Event Son.

In de aanloop naar 2 september, wanneer Beach Event plaats zal vinden, zal Ons Son en Breugel de totstandkoming van het evenement op de voet volgen.


Lees meer over Beach Event Son


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play