Search
Close this search box.

Beachvolleybaltoernooi Beach Event Son helemaal uitverkocht

Een beachvolleybalster wacht tot geserveerd wordt tijdens Beach Event Son 2019
Foto: Ons Son en Breugel

Tweehonderd teams hebben zich in korte tijd verzameld om mee te gaan doen aan het sportieve gedeelte van Beach Event Son.

Zaterdag 7 mei zaten teams helemaal klaar om klokslag 12:00 uur hun plekje te bemachtigen in het beachvolleybaltoernooi. Toen de inschrijving opende, werden de teamtickets er massaal besteld. Zo massaal, dat de website van het evenement de hoeveelheid verkeer niet aan kon. 25 minuten lang lag de website helemaal plat.

Na drie dagen was het beachvolleybaltoernooi al bijna helemaal gevuld. Maar liefst 87% van de recreatieve poule was toen al verkocht. Bij de vrouwenpoule was 63% van het aantal teams gevuld. Op 31 mei waren alle tweehonderd plaatsen in beide poules vol. Dat betekent dat in totaal 1200 deelnemers op 27 augustus de strijd met elkaar aangaan om de allerlaatste beker van Beach Event Son mee naar huis te mogen nemen.

Alleen nog festivaltickets

Alle deelnemers aan het beachvolleybaltoernooi hebben ook een kaartje voor het muziekfestival, wat om 15:00 uur begint. Kaartjes voor de allerlaatste editie van het festival zijn nog te koop op de website van Beach Event Son.