Search
Close this search box.

Bereik net als Loes jouw doel in 2020 met de Afval Challenge 2.0

Loes Pieroen die vecht tegen de kilo's tijdens de Afval Challenge
Foto: Ons Son en Breugel

In 2020 start Sonsport de vijfde editie van de Afval Challenge, waarbij je de strijd tegen die vervelende kilo’s eindelijk kan overwinnen. Met persoonlijke begeleiding, gezond eten en zweten helpt Sonsport om jouw leven om te gooien, net als Loes.

Loes Pieroen heeft naar eigen zegge altijd getobd met haar gewicht. “Zolang ik me kan herinneren ben ik te zwaar geweest. Zeg maar gerust ‘dik’. Eind 2016 besloot ik dat het genoeg was. Ik wilde me echt beter voelen, zowel fysiek als mentaal.” Loes besloot mee te doen aan de Afval Challenge van Sonsport. “Onder begeleiding van een personal trainer, voedingscoach en ‘lotgenoten’ zouden we de strijd aangaan tegen de kilo’s, maar ook slechte eetgewoontes.”

“Ik ging van niet sporten naar drie keer per week sporten en van slecht en alles eten, naar bewust en gezond eten.
Door de Afval Challenge heb ik leren sporten, leerde ik de fitnessapparaten kennen en maakte ik kennis met de groepslessen die Sonsport aanbiedt. Na een tijdje raakte ik er zo vertrouwd mee dat ik me goed genoeg voelde om met de reguliere lessen mee te doen. Nu draai ik er mijn hand niet meer voor om.”

Het resultaat: 30 kilo lichter en de energie om haar leven te leven. En met haar zijn er nog ruim honderd andere deelnemers aan de Afval Challenge die de afgelopen jaren de strijd tegen de kilo’s aan zijn gegaan.

En dat kan jij ook

En dat resultaat kan jij ook halen. Sonsport start in januari 2020 weer met de vijfde ronde van de Afval Challenge. Hierbij gaat het om een heuse 2.0 versie. Door een combinatie van voeding schema’s, minimaal drie keer per week sporten en persoonlijke begeleiding gaat Sonsport ervoor zorgen dat jou leefstijl een gezondheid boost krijgt en geven we jou alle handvatten om je streefgewicht te kunnen behalen en vast te houden.

De Afval Challenge duurt zes maanden en is ingedeeld in twee periodes van drie maanden. Tijdens deze periodes maak je gebruik van de gloednieuwe E-GYM fitnessapparaten van Sonsport, waarbij je in een workout van dertig minuten alle belangrijke spiergroepen traint. Om je voedingspatroon aan te passen volgen deelnemers aan de Afval Challenge het Body Support programma waardoor je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Ook biedt de Afval Challenge 2.0 diverse leuke binnen- en buiten activiteiten, zijn er speciale groepslessen en mag je onbeperkt gebruik maken van de fitness en reguliere groepslessen.

De Afval Challenge 2.0 start 12 januari 2020. Geïnteresseerden kunnen via onderstaand contactformulier meer informatie opvragen of meteen aanmelden.

Contactformulier Afval Challenge 2.0

[contact-form-7 id=”27172″ title=”Afval Challenge 2020″]