Bestuur Vestzak draagt na jarenlange trouwe dienst het stokje over

Vestzak Vestzaktheater
Foto: Ons Son en Breugel

Na jarenlange trouwe dienst heeft het bestuur van het Vestzak het stokje overgedragen aan een nieuw bestuur voor de toekomst van het theater.

Bestuursleden Ad Louwers, Rinus Verhagen, Albert Merks en Paul de Groot hebben maandag 24 september hun functie neergelegd, na vele jaren. De laatste jaren waren volgens het voormalige bestuur “niet altijd even gemakkelijk.” Zo kwamen er kwamen nieuwe functies bij met Radio S&B, Ontmoet & Groetplein en de bibliotheek. Ook de toekomst van het theater bleef in het ongewis, wat voor het organiseren van een leuk programma niet makkelijk was.

Het nieuwe bestuur wordt gevormd door Ingrid van Kronenburg (voorzitter), Roland de Waal (secretaris), Maurice Peters en Maarten van Beek. Omdat er nog geen penningmeester gevonden is, nemen de voorzitter en secretaris deze werkzaamheden vooralsnog waar.

Per 1 oktober stopt beheerder Hans Merks met zijn werkzaamheden bij het Vestzak. Later in het seizoen zullen zowel Hans Merks als de vertrekkende bestuursleden op gepaste wijzen geëerd worden voor zijn jarenlange dienstverband.

Post article

Post article