Zoek
Sluit dit zoekvak.

Update: bewoner gewond geraakt bij overval op woning

Bewoner gewond geraakt bij overval op woning
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision

Bij een overval in een woning op de Hendrik Veenemanstraat is gisteravond een bewoner gewond geraakt.

Bij de woningoverval gisteravond in de Hendrik Veenemanstraat is een man met bloeduitstortingen en hoofd- en lichaamswonden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Dat meldt de politie. De overval vond plaats om 23:00 uur in het huis van de 83-jarige bewoner. De bejaarde man lag al te slapen toen de gemaskerde overvaller hem overviel. De man begon meteen om zich heen te slaan. De man liep flink wat bloeduitstortingen en wonden aan zijn hoofd en lichaam op. Er zijn na onderzoek geen interne verwondingen waargenomen.

De overvaller is vermoedelijk via de voordeur binnengekomen en heeft bijna het hele huis doorzocht. Het is onbekend of de overvaller iets buit heeft weten de maken, gezien de bewoner van het huis nog in het ziekenhuis ligt ter observatie.

De politie is nog op zoek naar getuigen. Mocht je iets gezien hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of eventueel anoniem bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.


Lees meer criminaliteit


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play