Search
Close this search box.

Bierfest verplaatst naar grote tent op het Kerkplein

Een zaal vol deelnemers van de biercantus tijdens het bierfest
Foto: Ons Son en Breugel

De Gemeente Son en Breugel en WO Events hebben een overeenstemming bereikt over de locatie van Bierfest 2019. De aankomende editie zal plaatsvinden op het Kerkplein in het centrum van Son. Het jaarlijkse feest vindt dit jaar plaats op 11 en 12 oktober.

Na een geslaagde eerste editie van Bierfest wil organisator WO Events het dit jaar groter aanpakken. Met de verhuizing naar het Kerkplein is een grote stap gezet. “Op deze locatie kunnen we meer feestvierders ontvangen, vorig jaar zaten we daarin aan onze max”, aldus organisator WO Events.

Op 11 en 12 oktober barst het feest los in het centrum van Son. Op de vrijdag- en de zaterdagavond staan de cantussen op het programma. De aanwezige feestvierders worden dan verwacht om mee te zingen en te hossen op de leukste meezingmuziek. De Motion Allround Coverband verzorgt samen met DJ Alex Janssen en DJ Geert Verschuren op beide avonden de muziek. Deelnemen aan de cantus is niet verplicht. Gewoon gezellig kijken en genieten van de muziek is ook een optie.

De kaartverkoop is al in volle gang. Op de website van WO Events zijn enkele tickets en teamtickets. Teamtickets zijn voor groepen van maximaal 8 personen en hebben het voordeel dat ze aan een tafel dicht bij het podium zitten. Een impressie van de vorige editie van de bierfest is te lezen op Ons Son en Breugel.

Over WO Events

WO Events is een jonge organisatie die evenementen organiseert vóór en dóór de inwoners van Son en Breugel en omstreken. Samen met onze doelgroep willen wij de gemeente Son en Breugel gezelliger, unieker en aantrekkelijker maken. Onze ambitie is om het platform voor alle jeugd en jongeren in Son en Breugel te worden.