Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bijzondere training E-jeugd van handbalvereniging Apollo

Bijzondere training E-jeugd van handbalvereniging Apollo
Foto: Handbalvereniging Apollo

Tussen de serieuze trainingen door is er bij de kleinste jeugd van Apollo altijd tijd voor wat vertier. Zo waren met carnaval de E-jeugd spelers verkleed naar de training gekomen en hadden ze een onder andere een handballende Olaf en een draak.

Met veel enthousiasme en plezier werden er allerlei oefeningen met de bal gedaan, wat niet altijd even makkelijk was verkleed als prinses. Gelukkig kon iedereen na afloop in polonaise terug naar de kleedkamer. Deze week werden de ouders en broertjes/zusjes verrast door een training waar ze allemaal aan konden deelnemen. De zogenaamde ouder-kind training werd geleid door de speelsters en de trainsters samen.

De enthousiaste en gedreven kinderen uit het E-team hebben het van geen vreemden: de ouders waren soms nog fanatieker dan de kinderen. Met een grote groep werden er estafettes gelopen, op goal gegooid, een pionnenspel en tips en tricks gedaan en het uur vloog voorbij. Een speciaal woord van dank voor de trainsters Emma en Tamara, die met hun inzet veel jonge kinderen enthousiast maken voor de handbalsport.

Heb je ook interesse in handbal? Deze weken worden er op verschillende scholen clinics gegeven door trainers van Apollo, wat gevolgd wordt door een aantal Sjors-Sportief trainingen waarbij je kunt komen proeven aan een echte handbal training. Als je echt geen genoeg kunt krijgen van handbal is er daarna is ook nog het schoolhandbal toernooi. Natuurlijk kun je ook gewoon lid worden. Kijk op de website van handbalvereniging Apollo voor meer informatie.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.