Search
Close this search box.

Bjorn van der Doelen presenteert nieuwste album in La Sonnerie

Bjorn van der Doelen presenteert nieuwste album in La Sonnerie
Foto: Ons Son en Breugel

Het album ‘Eerwaarde Vader Zegen Mij Want Ik Heb Gezondigd’ van Björn van der Doelen wordt op donderdag 13 december feestelijk gepresenteerd in de kapelzaal van hotel La Sonnerie.

Singer-songwriter Björn van der Doelen heeft ruim een jaar gewerkt aan zijn nieuwe album. In de zoektocht naar een geschikte locatie voor de lancering van het album ‘Eerwaarde Vader Zegen Mij Want Ik Heb Gezondigd’ was de keuze voor de kapelzaal van La Sonnerie snel gemaakt. Na zijn optreden bij Lazy Sonnie Afternoon was de voormalig PSV’er gecharmeerd van de sfeer en ambiance in de zaal, die door de geestelijke achtergrond aansluit bij de toon van het album.

Kaartjes voor de albumpresentatie kosten 15 euro en zijn direct bij Björn zelf te bestellen via bdoelen@xs4all.nl. De CD of LP kunnen voor respectievelijk 15 euro en 18 euro ook gepreorderd worden. Voor 27,50 euro kan, voorafgaand aan de albumpresentatie, een driegangenmenu genoten worden in het restaurant van La Sonnerie. Om 20:30 uur begint de feestelijke avond.