Blijf deze lockdown in beweging met de LifeBase challenge

Bas Conijn van Lifebase bij de challenge op het kiosk
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Met je gezin gezond en positief bezig zijn in de buitenlucht en leuke prijzen winnen? Lifebase maakt het mogelijk met een nieuwe challenge.

In en om het centrum zijn diverse opdrachten opgehangen om met het hele gezin in beweging te blijven. Onder andere bij de kiosk, het Dommelbalkon, het Oranjeveld, het bankje voor De Dames en bij sponsor L’uva Wijnen hangen gelamineerde brieven met tekst en uitleg. “Er zijn makkelijke en moeilijkere opdrachten,” zegt initiatiefnemer Bas Conijn van LifeBase. “Zo kunnen de kleinste kinderen meedoen, maar ook de sportieve papa’s en mama’s.” Met het initiatief hoopt Bas Conijn wat extra beweging en positiviteit te brengen.

Het maakt niet uit waar je begint. Onderaan de opdrachten is aangegeven waar je heen moet voor de volgende challenge. Als je alle zes de challenges gedaan hebt, kun je door middel van een foto op social media laten zien dat je de challenge voltooid hebt. Zorg er dan zeker voor dat je Lifebase tagt in je bericht met bijvoorbeeld @lifebase.coaching.training op Instagram of @lifebaseNL op Facebook.

Om net dat extra zetje te geven, hebben LifeBase en L’uva Wijnen leuke prijzen verbonden aan de challenges. Deelnemers maken kans op een fles wijn ter waarde van 10 euro, gratis toegang tot de online cursus “nee zeggen”, één coaching gesprek of vier personal trainingen. Wat je daar precies voor moet doen, kun je zelf ontdekken op de opdrachtformulieren.

Post article

Post article