Zoek
Sluit dit zoekvak.

[Blog] Esmeralda en Samira bezoeken Synergy Care

[Blog] Esmeralda en Samira bezoeken Synergy Care
Foto: Synergy Care

Onze twee kandidaten voor de Afvalrace werden uitgenodigd om langs te komen bij Synergy Care.
Logo Synergy CareHet personeel begon alvast aan de slag gingen om Samira en Esmeralda prachtig op te maken in aanloop naar het eindgala.

Esmeralda ziet zichzelf veranderen

Ter voorbereiding voor het eindgala van de Afvalrace werd ik uitgenodigd om naar schoonheidsalon Synergy Care van Lynn Bolder te komen aan de Veerstraat in Breugel.

We werden echt heel leuk ontvangen door Lynn. Na een glaasje heerlijke water met frambozen mocht ik in de stoel van Kim Lindeman gaan zitten voor de kleurkraag. Zo gingen we kijken welke kleuren mij meer naar voren halen en welke juist niet. En je zag het meteen: de fletse kleuren gaven een heel andere gezichtskleur en de heldere kleuren gaven mijn gezicht meer uitstraling.

Ook werd er gekeken welke kleur sieraad het mooiste bij je past. Dat was bij mij zilver, dat droeg ik gelukkig ook al. Er werd nog advies gegeven welke kleuren het beste uitkwamen. mijn kleuren zijn diep-koel-helder. Met mijn kleurkaart die ik mee kreeg kan ik nu de juiste kleuren gaan shoppen. Ook kreeg ik nog een tip mee welke haarkleur het mooiste zou zijn. Ik kan dus nu vooruit.

Mooi breed model

Toen mocht ik naar Lynn Bolder in de volgende kamer. In de heerlijke stoel ging ze kijken welke make-up er bij mij opgebracht ging worden. Eerst werden mijn wenkbrauwen mooi geëpileerd. Die epileer ik normaal te dun dus kreeg de opdracht er nu even vanaf te blijven en dan maakt Lynn een mooi breed model van.

 

Lynn Bolder epileert Esmeralda
Foto: Synergy Care

Toen werd de make up aangebracht. Je zag je gezicht gewoon veranderen. Ik kreeg mooie paarse ogen, goeie mascara en een paarse lipgloss. Ik zag er prachtig uit, al zeg ik het zelf. Al moest ik zelf wel even wennen, want ik maak mijn eigen altijd vrij naturel op met bruintinten.

Het was voor mij een bijzondere gelegenheid en het wel heel erg mooi. Een bijzondere ervaring waarbij ik veel heb geleerd en mag op de dag van de gala terugkomen om mijn eigen weer helemaal mooi te laten maken.

 

Samira leert veel van Lynn en Kim

Oh o, ik heb een mailtje gehad dat ik van Sonsport Active Centre naar schoonheidsalon Synergy Care mocht gaan. Wat moest ik me daarbij voorstellen? Dit was voor mij namelijk de eerste keer en vond het best eng.

Maandag om 19:00 uur moest ik er zijn en kwam als een verlegen meisje binnen. Ik moest dit alleen doen, wat voor mij al een grote stap was. Ik werd vriendelijk ontvangen bij Synergy Care door twee vrouwen, Lynn Bolder en Kim Lindeman, waar ik uitleg van kreeg over wat ze gingen doen.

Kim Lindeman neemt Samira onder handen
Foto: Synergy Care

Eerst zou ik met Kim Lindeman mee gaan om te kijken welke kleuren het mooiste bij mij zouden staan. Ik ben hier behoorlijk van geschrokken want als ik normaal kleuren kies zijn ze donker en koel. Na het uitstekende advies blijkt juist dat lichte, koele en gedempte kleuren het beste bij me passen, wat ik echter nooit verwacht zou hebben. Ook kreeg ik te horen dat zilver me beter staat dan goud, maar ben dan gelukkig ook een echte zilver persoon.

Kim kon dit gemakkelijk laten zien door middel van sjaals die je op je schouder kreeg. Zo zag je in een oogopslag dat bepaalde kleuren mij helemaal niet mooi maakte. Van bepaalde kleuren kreeg ik een hele rode of juist een bleke huid, terwijl bij de juiste kleur mijn uiterlijk mooi naar voren zouden komen zonder het hard te maken.

Littekens

Nu de kleuren die mij zouden passen duidelijk waren, mocht ik door naar Lynn Bolder die mijn make-up ging doen. Ze heeft eerst mij uitleg gegeven dat ik absoluut niet meer aan mijn acne mocht krabben! Dit maakt het alleen maar erger en er zouden lelijke littekens achterblijven. Ook heeft ze gezegd dat ik mijn krabmomenten kan herkennen zoals bijvoorbeeld bij verveling.

Daarna heeft ze mijn wenkbrauwen geëpileerd. Ik vond mijn wenkbrauwen na de behandeling voor het eerst echt mooi. Ze heeft me geleerd hoe ik dat het beste zelf kan doen. Als laatste heeft ze me heel mooi opgemaakt en waren we klaar. Ik heb onwijs genoten van deze prachtige ervaring en is voor de toekomst zeker voor herhaling vatbaar.

afvalrace samira esmeralda sonsport


Lees meer blogs van Esmeralda en Samira