Search
Close this search box.

[Blog] Esmeralda krijgt al veel complimenten

sonsport
Foto: Esmeralda Lentini

We zijn nou ongeveer zo’n 10 weken bezig met de afvalrace.

Het gaat nog steeds goed, af en toe wat zwakke kleine momenten maar die vallen mee. Soms vind ik het wel: druk, sporten, werken, gezin en kinderen die sporten. Maar het heeft wel resultaat, en dat maakt veel goed. Ik krijg complimenten van veel mensen, allemaal erg leuk.

Ik train minimaal drie keer per week, en soms wat meer. We hebben een uur personal training, die doe ik meestal op maandag onder begeleiding van mijn personal trainer Bas van SonSport Active Centre. Dan is er een small group training van een half uur. Lekker intensief in een kleine groep van zes tot tien mensen. Soms bij Bas en soms bij mijn andere personal trainer Irmo.

Dan probeer ik daarna ook nog even wat in de fitness te doen, bijvoorbeeld fietsen of op de loopband. Ik heb ook nog één keer per week trainen met personal trainer Irmo. Altijd flink bezig maar erg leuk, al kijk ik tijdens de training niet altijd leuk.

Ook vind ik Zumba lessen erg leuk. Als ik vrij ben ga ik altijd op woensdag onder leiding van Mariet van SonSport Active Center om 10:00 uur en ook nog op donderdag avond onder leiding van Sandra om 20:00 uur.

Ik ben als persoon niet echt veranderd Door de Afvalrace. Natuurlijk ben ik nu bewuster met eten en iedereen in mijn gezin doet daarin mee. Al mogen ze heus nog wel eens wat lekkers, maar let er toch meer op. Zeker mijn dochter Stacey van 8 heeft aanleg om dik te worden, en ik wil niet dat ze dezelfde kant op gaat als mij. Ook zij traint nu bij Irmo bij de Kids Work-Out, erg leuk en goed.

Ik denk dus wel dat we dus positief veranderd zijn door de afvalrace. Bijvoorbeeld met het bewuster eten en gezellig samen naar de sportschool gaan om flink te zweten. Daarna met een voldaan gevoel lekker op de bank genieten van de avond. Wat willen we nog meer?

Lees meer blogs van Esmeralda