Zoek
Sluit dit zoekvak.

[Blog] Esmeralda ziet weer twee getallen op de weegschaal

esmeralda
Foto: Nens Koks

Deze week was een goede week.

Op maandag eerst fijn gewerkt en om zes uur hadden we personal training. Ik begin dat toch erg leuk te vinden. Dit keer was het veel rennen, en tussendoor met een zware schijf van 15 kilo wat oefeningen doen. Je merkt echt dat de conditie zo goed wordt opgebouwd, al blijf ik rennen nog erg vervelend vinden. Maar zo samen met de groep van de afvalrace hebben we toch veel lol en trekken elkaar er wel doorheen.

Woensdag een uur trainen met mijn personal trainer Irmo van Sonsport Active Centre, maar we moesten eerst even wegen. Dat was een mooi moment voor mij. Mijn eerste doel was bereikt: voortaan nog maar twee cijfers op de weegschaal. Ik vond het super vet, maar Irmo vondt dat (begrijpelijk) niet het juiste woord.

Trots ging ik krachttraining doen. Ik had last van iets boven in mijn rug, dat vertel ik dan aan Irmo. Gelijk wordt daar ook aandacht aan besteedt en oefeningen voor gedaan. Ik vertelde ook dat ik de komende week niet kom trainen omdat ik een week weg ga, en dat vind ik toch wel erg.

Toevallig ging ik naar een plek waar Irmo heeft gewerkt en wat doet Irmo: hij regelt gewoon even twee trainingen op mijn vakantie plek, bij zijn oude baas. Nou heb ik een super trainer of niet!? Ik ben super blij met Irmo. Dus volgende week daar trainen en natuurlijk foto’s maken.

Donderdag werd mijn kleindochter Miley 1 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Die dag was super leuk, maar veel verleidingen wat eten betreft. Heb wel genoten van een stukje verjaardags taart. En ik vind de smaak nog steeds lekker merkte ik. Verder had ik het zwaar maar toch niks meer gepakt. Mijn schoondochter had ook lekkere komkommer en tomaatjes neergezet. Dat is zo lief van de mensen die rekening met je houden.

Laatst was ik ook op visite kwam er een heel dienblad vol met fruit op de tafel. Dat is toch super. We gaan meedoen aan de touwtrek wedstrijd, ik ben erg benieuwd hoe ons team het er van af gaat brengen. Wie had dat ooit kunnen bedenken dat ik aan zoiets zou meedoen? Ik in ieder geval niet.

Lees meer blogs van Esmeralda