Zoek
Sluit dit zoekvak.

[Blog] het eerste weegmoment voor Samira

samira
Foto: Pixabay CC0

Vandaag zijn we twee weken verder en heb ik moeite met volhouden.

Dit komt door het weeg moment: eerst was ik best trots op het resultaat maar al snel sloeg de vreugde om. Ik had verwacht dat er na zes weken echt wel meer af zou zijn gevallen dan 5 kilo. Maar helaas mocht het niet zo zijn, hoe hard ik ook werk en mijn best doe.

Verdrietig en kwaad op mezelf zijn stond de laaste week echter hoog bij mij. Maar het geeft me nu, een week verder later, wel de goede motivatie om door te gaan en niet op te geven. Mijn doel is een gezond gewicht en dat ga ik halen ook, voor mezelf maar zeker voor mijnn meisje.

Ze kan nog niet praten maar zij en mijn partner steunen me goed. Maar zeker ook de begeleiding van Sonsport Active Centre en personal trainers Bas en Irmo. Zo krijg ik van Bas één keer per week één-op-één training en soms lukken dingen me niet of durf ik ze niet. Bas weet daar goed op in te springen en mij het vertrouwen te geven zodat het mij wel lukt.

Zoals iets achteruit doen zou ik nooit gedurft te hebben en dat lukt me nu redelijk, om over de steps maar te zwijgen. Ik was bang dat de steps me niet ging houden, Bas sprong erop en toen pas zag ik dat het echt wel stevig genoeg was om erop en eraf te stappen.

Ook hebben we vanuit Zumba les buiten bij de Piazza meegedaan aan een flachmob. Ik was vooraf enorm nerveus, maar eenmaal aan het dansen heb ik echt genoten.

afvalrace samira esmeralda sonsport

Lees meer blogs van Samira