Zoek
Sluit dit zoekvak.

[Blog] Samira doet gezond tijdens de barbecue

samira barbecue afvalrace
Foto: Pixabay CC0

Vandaag zijn we op de helft van de afvalrace. Deze week is het echt goed gegaan, met een beetje hulp.

Ik heb deze week zelfs twee dagen 2 uur gesport in plaats van 1 uur. Ik merk meteen dat ik meer energie heb als ik 2 uurtjes ga zweten.

Ook heb ik andere lessen mogen ervaren zoals X-Core, gegeven door personal trainer Irmo Emmaneel. Doordat je handen gaan zweten en je snel tempo er soms in hebt zitten ben ik bang dat de X-Core buis uit mijn handen glijd. Toch ben ik trots dat ik de lessen heb weten vol te houden, want vond ze best pittig. Dat vond ik in eerste instantie ook van Zumba, maar door elke week er heen te gaan werd dat al snel minder. Ook heb ik Total Body Workout geprobeerd.

Alleen bij het eten ben ik nog niet waar ik wil zijn. ik heb nu 4 eetmoment op een dag in plaats van 2 en wil naar de 6 eetmomenten toe werken. Toch vind ik dit al echt netjes voor mijn doen. Ook ben ik meer water gaan drinken want dronk de laaste tijd weer meer ranja als water. Wel die van Slimpie zonder calorieën, maar die is net zo slecht of misschien zelfs wel slechter als gewone ranja.

Afgelopen zaterdag hebben we barbecue gehad en heb ik aan mijn personal trainer gevraagd wat ik het beste kon nemen. Ik heb uiteindelijk heerlijke kip op met volkoren stokbrood en paprika’s. Dit was wel even wennen, maar deed niet onder van de vette vlees soorten de dikmakende sauzen etc. Wel heb ik tijdens de barbecue een paar glaasjes Amaretto op, wat achteraf niet zo slim was.

Verder wil me nog meer gaan aanleren om fruit te eten, want begint me op te vallen dat ik dat best weinig doe en heb de vitamines wel hard nodig.

afvalrace samira esmeralda sonsport

Lees meer blogs van Samira