Zoek
Sluit dit zoekvak.

[Blog] Samira heeft een veilig gevoel bij SonSport en de Afvalrace

Foto: Pixabay CC0

Vandaag zijn we inmiddels 4 weken verder sinds het begin van de Afvalrace.

Het sporten vind ik echt goed gaan. Vooral de begeleiding die je van SonSport Active Centre krijgt geven je snel een veilig gevoel en dat falen er niet bijhoort. Ook de andere dames en heren die meedoen aan de Afvalrace wisselen veel informatie en ideeën uit, wat echt leuk en leerzaam is voor me.

Ondanks dat ik me nog een beetje teruggetrokken voel, voel ik me op me gemak bij sonsport. Langzaam maar zeker begin ik uit mijn schulp te kruipen en me meer zelfverzekerd te voelen.

Op adem komen

Ik merk dat ik conditioneel met grote stappen vooruit ga. Vaak was ik na 10 minuten inspanning al onwijs moe en buiten adem en duurde het weer even voordat ik bij kwam. Ondanks dat ik nu nog wel snel buiten adem ben merk ik dat ik minder tijd nodig heb om op adem te komen.

Het eten blijft toch ondanks dat ik mijn inzet een groot struikelblok. Ik probeer nu de tussendoortjes te nemen zoals bijvoorbeeld een rijstwafel in plaats van een eierkoek en kwark in plaats van alpro banaan. Voor mijn gevoel eet ik voldoende en vind het moeilijk om nog meer te gaan eten.

Ook nu dat mijn meisje bronchitis heeft vind ik het moeilijk om niet te gaan grijpen naar verkeerde dingen. Maar heb me ervoor behoed om geen snoep of dergelijke in huis te halen om mezelf niet in verleiding te brengen.

afvalrace

Lees ook