Search
Close this search box.

[Blog] Samira krijgt bootcamp samen met haar familie

Foto:

Afgelopen zaterdag hebben we een familie bootcamp gehad, bestaande uit verschillende onderdelen. Ik zou samen met mijn zusje Nadiya meedoen, aangemoedigd door mijn dochtertje Juliette en Marc.

We kregen elk onze groep aangewezen en liepen naar de eerste onderdeel. Bij het eerste onderdeel aangekomen moesten we een traktorband omkiepen tot we aan de overkant waren en weer terug. Daarnaast waren er ook nog diverse andere dingen die we met de tractorband moesten doen, zoals de band met z’n allen optillen en een klein parcours afleggen. Toen waren we met het eerste onderdeel klaar.

samira bootcamp afvalrace

Bij het tweede onderdeel aangekomen gingen we kat en muis spel doen, waarbij we de staart van de ander moesten proberen af te pakken. Als je af was moest je aan de zijkant 5 keer opdrukken. Dat was echt een leuk spel en ik heb in totaal 2 keer moeten opdrukken. Daarna moesten we met zandzakken gaan slepen, zo snel mogelijk naar de andere kant en terug. Dat vond ik best zwaar. Toen hebben we zakworstellen gedaan waarbij ieder een zak vasthoudt en deze kruist, waarna je een streep achter je trekken en elkaar eroverheen probeert te trekken. Dat was echt leuk, vooral omdat Marc mee deed.

samira bootcamp afvalrace

Toen kwamen we bij irmo aan het derde onderdeel. Daar kregen we een small grouptraining. We moesten boksen tegen een zak, buikspier oefeningen doen en met een catball zwaaien. Maar je merkt nu wel wat ik 4 maanden geleden zwaar vond nu echt te licht begin te vinden. Wat een verschil!

Daarna kregen we bij het vierde onderdeel een tijgerbaan van Bas. We moesten terwijl we een beker water vasthielden over of onder autobanden door, over een hek heen en vervolgens onder een tijgernet door. Toen moesten we over palen heen en een voor een met de voeten door autobanden. Wat gaaf! Dit gaf me echt een kick en heb achteraf mezelf ook wel afgevraagd hoe ik al die oefeningen heb uitgevoerd. Even mezelf geknepen of dit wel real was, maar was ook wel moe.

samira bootcamp afvalrace

Als laaste oefeningen moesten we eerst een paal aan een touw meeslepen naar de overkant en terug. Na een keer was ik ook echt kapot. De andere hebben dit nog een keer gedaan. Mijn respect gaat dan ook zeker uit naar Tjitske. Daarna moesten we op onze rug gaan liggen en de paal op en neer duwen met onze armen. Dit ging ons goed af met 2×30 keer. Toen moesten we nog uitstappen met de paal in onze armen, ik heb dit tot de helft en terug gedaan met mijn dochtertje Juliette op mijn armen.

samira bootcamp afvalrace

Na afloop zijn we nog met het hele team op de foto gegaan en toen was het einde van een leuke sportieve topdag.

Lees meer blogs van Samira