Search
Close this search box.

Boeken lenen, ruilen en doneren in de eerste minibieb in ’t Zand

Anneliek van der Heijden met een boek in haar hand bij haar minibieb in 't zand
Foto: Anneliek van der Heijden

Op zaterdag 22 augustus om 11:00 uur opent Anneliek van der Heijden aan de Heivlinderlaan 9 in Son en Breugel ‘MiniBieb ByAnneliek’.

Het is de eerste minibieb in ’t Zand en zij nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. Je vindt hier boeken om te lenen, te ruilen en mee te nemen. Ook kun je boeken doneren. 

In deze zelfgemaakte MiniBieb komt haar passie voor lezen, schrijven en persoonlijke ontwikkeling samen. Het thema van de minibieb wordt aangeduid met de quote ‘Knowing yourself is the beginning of wisdom’. Er staan romans, biografieën, spirituele boeken vol levenslessen en verhalen over persoonlijke groei aan de hand van levensverhalen. Tenslotte vind je er boeken van leiderschapsexperts die ingaan op thema’s als kwetsbaarheid, transformatie, verandering, innerlijke groei en verbinding.  

Wil je weten welke boeken je in de MiniBieb vindt, boekrecensies lezen of gewoon jezelf laten inspireren wordt dan lid van MiniBieb ByAnneliek op Facebook of zie de laatste tips, boeken via Instagram @minibieb_byanneliek