Bomvol Vestzak geniet twee avonden van The Blue Stars

De Blue Stars in het Vestzak
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Met twee uitverkochte shows vrijdag- en zaterdagavond waren ook deze voorstellingen van cabaretformatie The Blue Stars uit Son weer zeer geslaagd.

Een volgepakte zaal op zowel vrijdag- als zaterdagavond, dat was het eindresultaat van twee avonden The Blue Stars in het Vestzak. De formatie bestaande uit Harrie Sijbers, Rob Verschuren, Benjo Plandsoen, Joost Egmond, Ellen Sijbers en Erica van Dijck zorgde voor een prachtige avond. Met volle teugen werd er weer genoten van muziek, zang maar vooral heel veel humor. Dit alles bij elkaar zorgde voor een geweldige avond uit.

Kenmerk van The Blue Stars is de herkenbaarheid in de verhalen van vroeger. De zaal deed vrolijk mee en vulde zelfs regelmatig de clue zelf aan, waardoor interactie tussen podium en publiek een unieke ervaring gaf. Zo ging het publiek onder andere naar de bewaarschool, kwam de komst van de televisie voorbij en werden de hilarische schuifelverhalen van de dansles besproken. Ook bij alle liederen werd de zaal betrokken en zong het publiek uit volle borst mee.

Na afloop werd er nog lang nagepraat en geproost op een mooie avond. En één ding is zeker hoe vaak je ze ook gezien hebt. The Blue Stars gaan nooit vervelen. Wil je ze nog een keer zien? Dan zijn dit de komende speeldata:

Post article

Post article