Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bonte Zaar: de huwelijksreis

bonte zaar
Foto: Pixabay CC0

Na lang wikken en wegen hebben we een locatie gekozen voor onze huwelijksreis.

Vele mooie plekken zijn voorbij gekomen, maar uiteindelijk is Thailand de winnaar geworden. Eigenlijk lukt het ons prima om het huwelijk vorm te geven zoals we dat allebei willen. Maar het uitzoeken van de huwelijksreis was erg moeilijk.

Ik houd er niet van om op een bedje in de zon te liggen. Wel al geprobeerd, maar niks voor mij. Daarbij mag ik vanwege een huidaandoening ook niet te lang in de zon liggen. Mijn wederhelft zou het liefst naar een luxe, warme, exotische plaats gaan vol romantiek. Zijn idee van een huwelijksreis. Wat ik op zich wel snap, maar ik zie het toch anders.

Ik zou het liefst naar een sober land gaan, niet te veel zon, rondtrekken en veel zien. En al die rozenblaadjes in de honeymoon suite liggen toch maar in de weg. Dit komt niet echt overeen met elkaar en het was dus moeilijk om tot een compromis te komen.

Maar we zijn eruit. We gaan naar Thailand. Veel zon, warmte, exotische stranden maar ook cultuur en natuur om te bewonderen. We zullen de eerste nachten romantisch en in luxe door brengen, om zo toch nog na te kunnen genieten van de bruiloft. De rest ligt nog niet vast. Er zijn wat plaatsen die ons worden aangeraden, maar hoe en of we erheen gaan, zien we daar wel. We gaan backpacken!

bonte zaar
Foto: Pixabay CC0

Nooit verwacht dat ik dit zou gaan doen, en ik vind het dan ook erg spannend. En dan praat ik nog niet eens over de vliegreis. Maar het zal een hele speciale reis worden. Het land is prachtig en de reden van onze reis is nog mooier. Het kan niet anders dan geweldig worden.

Nog een maand tot we gaan trouwen. Nog steeds geen roze wolk, maar het word wel steeds echter. Zoveel tijd is er niet meer. Ineens lijk ik wakker te worden en duurt het nog maar éen maand tot we gaan trouwen. Op dit moment zit ik op de bank met mijn trouwschoenen aan. Ze zullen toch ingelopen moeten worden, is mij gezegd. Al typend geniet ik van het gevoel dat dit artikel mij geeft: ik ga bijna trouwen! Zou de roze wolk toch langzaam een beetje komen?

Lees meer Bonte Zaar